Reynaers Aluminium: verminder je energiefactuur en verhoog je wooncomfort

Reynaers Aluminium


BEN of bijna-energieneutraal bouwen en renoveren is volop aan de orde. Dit vergt uiteraard bouwmaterialen die in staat zijn om bij te dragen tot deze energiedoelstellingen. Met Reynaers Aluminium buitenschrijnwerk zet je alvast een belangrijke stap in de juiste richting.


Het belang van luchtdichtheid

Energiezuinige en -neutrale woningen vragen om een afdoende isolatie en een luchtdichte bouwschil. Dit laatste om ongewenste luchtbewegingen naar binnen of naar buiten tegen te gaan en zo warmteverliezen te vermijden. Je buitenschrijnwerk speelt daar een belangrijke rol in. De meerkamerprofielen met zeer efficiënte dichtingen en innovatieve thermische onderbreking houden de kilte buiten en de warmte binnen.

Meer daglicht is minder kunstlicht

Aluminium is licht en toch bijzonder stevig. Dit laat toe om (schuif)ramen en deuren te realiseren met uiterst dunne en slanke profielen. Hierdoor zijn grote raampartijen mogelijk met een maximale glasoppervlakte.

Op zoek naar de hoogste isolatiewaarde

Masterline 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, geschikt voor lage-energiewoningen en zelfs voor passiefhuizen. De hoge isolatieniveaus worden bereikt door de toepassing van nieuwe en slimme materialen zoals innovatieve isolatiestrips die de warmte tegenhouden en terugkaatsen naar binnen.

 

Masterline 10 is de nog beter isolerende variant, speciaal ontwikkeld met het oog op een perfecte luchtdichtheid waaraan passiefhuizen moeten voldoen. Masterline 10 kan grotere en zwaardere glaspartijen dragen en voldoet aan de hoogste normen qua inbraakveiligheid, zowel bij woning- als appartementsbouw.

Kwaliteit van eigen bodem

Reynaers Aluminium  ontwikkelt en produceert innovatieve, duurzame, esthetische en hoogwaardige oplossingen in aluminium voor ramen, schuiframen, deuren, gevelsystemen en veranda’s. Om het kwaliteitsniveau doorheen het hele proces hoog te houden, van ontwerp tot plaatsing, werkt Reynaers enkel met erkende fabrikanten en plaatsers, de Reynaers Partners en Installers.

 

Meer info: www.reynaers.be

© 2020 Mijn Thuis Op Maat Privacy Statement Cookie Policy