Winkel met appartementen

Bezoek deze woning op 26/09
Studio Anja Vissers
Turnhout, Antwerpen

Winkel met appartementen


Een bestaande winkel voor stempels en gravures met drie naast liggende panden werden gesloopt om te vervangen door een nieuwe gemoderniseerde winkel met werkruimte en 4 appartementen. Het geheel omvat 3 verhuurappartementen en 1 luxeappartement van de eigenaars.

Binnen dit luxeappartement werd gebruik gemaakt van luxueuze, natuurlijke materialen zoals natuursteen, eiken parket en notelaar. Het zeer praktisch ingericht appartement en een overvloed aan licht en ruimtelijkheid hebben er voor gezorgd dat de bewoners zich er onmiddellijk thuis voelen.

Projecteigenschappen


Type woning:
Appartement
Soort bouwproject:
Sloop & heropbouw
Ingrepen:
Plaatsing van een groendak
Eigenschappen:
Levenslang wonen
Ruimtelijk Rendement:
Inbreidingsproject
Klimaatmaatregelen:
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Plaatsing van een warmtepompboiler
Plaatsing van een warmtepomp
Plaatsing van zonnepanelen
Materialen van partners:
Reynaers Aluminium

Studio Anja Vissers


Architect Anja Vissers
Interieurarchitect Anja Vissers
2200 Herentals
Contacteer architect

Studio Anja Vissers


Architect Anja Vissers
Interieurarchitect Anja Vissers
2200 Herentals
Contacteer architect

© fotografie: Beeldcollectief

Deel dit project op social media:

AN06

terug naar overzicht