Woning S.-G.

Bezoek deze woning op 03/10
Egide Meertens Plus Architecten
Tervuren, Vlaams-Brabant

Woning S.-G.


Deze woning ligt op een talud waarbij een beperkte ingreep in het perceel toegang biedt tot de inkom en garage. De opgeheven woning ten opzichte van de weg biedt de bewoners een uitzicht over de omgeving van Tervuren met behoud van privacy. Het langwerpig woonvolume benut ten volle de breedte van het perceel en organiseert de leeffuncties en het nachtgedeelte van de ouders op hetzelfde niveau. Glaspartijen gericht naar de zon en omgeving spelen optimaal in op de oriëntatie. Het terras is ingesneden in het volume en vormt de centrale & omsloten buitenruimte die volledig op het landschap is gericht. Witte & donkere kleuren geven contrast aan de materialisatie van het specifiek ontworpen inbouwmeubilair.

LET OP: DIT PROJECT IS UITZONDERLIJK OP ZONDAG 3 OKTOBER TE BEZOEKEN. CONTACTEER DE ARCHITECT (ZIE HIERNAAST) VOOR DE ADRESGEGEVENS VAN DE WONING.

Projecteigenschappen


Type woning:
Vrijstaande woning
Soort bouwproject:
Nieuwbouw
Eigenschappen:
BEN-woning
Klimaatmaatregelen:
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Plaatsing van een warmtepomp
E-peil:
30

Egide Meertens Plus Architecten


Architect Egide Meertens
3770 Riemst
Contacteer architect

Egide Meertens Plus Architecten


Architect Egide Meertens
3770 Riemst
Contacteer architect

© fotografie: Philippe Van Gelooven

Deel dit project op social media:

VB04

terug naar overzicht