Woning PDC

Bezoek deze woning digitaal
B-bis architecten
Antwerpen, Antwerpen

Woning PDC


Voordat B-bis dit renovatieproject voor zijn rekening nam, was er geen goede relatie tussen de aantrekkelijke stadstuin en het huis zelf. Daarom werd besloten het laagste deel van de bestaande uitbouw aan de achterzijde van het huis te verwijderen en het dak te verhogen, zodat er een grote glaspartij in kon worden geplaatst.

Op deze manier kan natuurlijk licht tot diep in het huis doordringen en wordt de verbinding tussen binnen en buiten maximaal verbeterd. De keuken werd een echte leefruimte, waar de eigenaars kunnen ontspannen en werken. De multiplex meubels, afgewerkt in diep groen, bevestigen samen met de vloer de link tussen de tuin en het interieur nog meer.

Projecteigenschappen


Type woning:
Rijwoning
Soort bouwproject:
Renovatie
Ingrepen:
Plaatsing van een groendak
Klimaatmaatregelen:
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur
Plaatsing van een ventilatiesysteem

B-bis architecten


Interieurarchitect Sebastiaan Leroy
Architect Charlotte Stes
2018 Antwerpen
Contacteer architect

B-bis architecten


Interieurarchitect Sebastiaan Leroy
Architect Charlotte Stes
2018 Antwerpen
Contacteer architect

© fotografie: Lucid

Deel dit project op social media:

AN01

terug naar overzicht