Fris- en openheid in gerenoveerde woning

Bezoek deze woning digitaal
Concept'n
Lint, Antwerpen

Fris- en openheid in gerenoveerde woning


Een bestaande vrijstaande woning had nood aan een opfrissing. De keuken had zijn beste tijd gehad en de woning vroeg naar een connectie met zijn nieuwe bewoners.

De keuken wordt zoveel als mogelijk opengetrokken (volledig was niet mogelijk owv afvoerleidingen in de muren) om in relatie te komen met de andere leefruimtes. Door een eenheid in materialen en kleuren wordt dit gevoel extra versterkt en komt de gehele gelijkvloerse verdieping in balans.

De ruimtes brengen rust en zijn optimaal benut door de kasten op maat.

Projecteigenschappen


Type woning:
Vrijstaande woning
Soort bouwproject:
Renovatie

Concept'n


Interieurarchitect Nicky Vanden Bossche
9120 Beveren
Contacteer architect

Concept'n


Interieurarchitect Nicky Vanden Bossche
9120 Beveren
Contacteer architect

Video: Kijk virtueel binnen


© fotografie: Nick Cannaerts

Deel dit project op social media:

AN10

terug naar overzicht