Woning met praktijkruimte GASTHUIS

Bezoek deze woning op 26/09
CH-Architecten BVBA
Nevele, Oost-Vlaanderen

Woning met praktijkruimte GASTHUIS


Via een groene patio als overgang tussen straat en inkom is de woning bereikbaar. Houten lamellen die de patio begrenzen, creëren privacy naar de inkomruimte die ook dienst doet als wachtruimte voor de praktijk.

De inkomruimte vormt een buffer tussen de praktijkruimte en het woongedeelte. Het woongedeelte, dat zich uitstrekt over de volledige breedte van de woning, opent zich volledig naar de achterliggende tuin.

Het nachtgedeelte op de eerste verdieping werd eveneens ontworpen in functie van het open uitzicht. Aan de voorgevel werd in de polyvalente nachthal een breed zitraam voorzien als leeshoekje. Vanuit het zitraam heeft men een weids zicht op de velden. De ruime slaapkamers werden langs de achtergevel georganiseerd. Badkamers en bergingen werden aan straatzijde voorzien. Door het teruggetrokken volume op verdieping wordt voldoende privacy naar inkijk gerealiseerd.

Vast meubilair werd op maat ontworpen als samenhangend kleur- en materiaalconcept doorheen de woning.

Projecteigenschappen


Type woning:
Vrijstaande woning
Soort bouwproject:
Nieuwbouw
Ingrepen:
Aandacht voor waterinfiltratie
Eigenschappen:
BEN-woning
Klimaatmaatregelen:
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Plaatsing van een warmtepomp
Plaatsing van zonnepanelen
Materialen van partners:
Renson
E-peil:
13

Bezoek deze woning


Op Zo 26 september te bezoeken op locatie na afspraak

CH-Architecten BVBA


Architect Nathalie Cruysweegs
9031 Drongen
Contacteer architect

CH-Architecten BVBA


Architect Nathalie Cruysweegs
9031 Drongen
Contacteer architect

© fotografie: Luc Roymans en interieur CH- Architecten

Deel dit project op social media:

OV17

terug naar overzicht