Stadsappartement met groenoase

Bezoek deze woning virtueel
studio k
Deurne, Antwerpen

Stadsappartement met groenoase


Studio k vormde een gelijkvloersappartement met tuin om tot een aangename woning voor twee. De totaalrenovatie van het appartement met de uitbreiding achteraan, het ontwerp van de tuin en het wisselen van de leeffuncties naar de achterzijde op het westen, hebben ervoor gezorgd dat in dit appartement de nodige lichtinval en ruimtelijkheid werden gecreƫerd. Alle aandacht gaat naar de tuin en het maatwerk in het interieur waardoor elke ruimte optimaal kan worden benut en ingevuld. De circulatie rondom een centraal blok met badkamer en berging zorgt ervoor dat er altijd connectie is tussen de leef- en slaapruimtes onderling.
De focus werd gelegd op degelijke en duurzame materialen die de tand des tijd kunnen doorstaan. De massieven eiken parket werd bewust schuin geplaatst om meer dynamiek aan de beperkte ruimtes te geven en zorgt voor een ruimtelijk en vergrotend effect.
Binnen en buiten vloeien moeiteloos in elkaar over.

Projecteigenschappen


Type woning:
Rijwoning
Soort bouwproject:
Renovatie
Ingrepen:
Aandacht voor waterinfiltratie

Bezoek deze woning


2100 Deurne
Antwerpen
Deze woning is enkel virtueel te bezoeken

studio k


Interieurarchitect Karlien Heremans

2600 Berchem
Contacteer architect

Video: Kijk virtueel binnen




Podcast: de visie van de architect


studio k


Interieurarchitect Karlien Heremans

2600 Berchem
Contacteer architect

© fotografie: Kaatje Verschoren, Ohnest

Deel dit project op social media:

AN01

terug naar overzicht