Woning GV

Bezoek deze woning op 27/09
RAL Studio
Kortessem, Limburg

Woning GV


Deze woning is ontworpen voor twee ambitieuze bouwheren die thuis vooral willen genieten van de woning. Daglicht, eenvoud en gemakkelijke looplijnen werden een centraal punt.
De voorgevel is sober en zorgt voor privacy. Wanneer je naar de voordeur wandelt, bevindt er zich een ruime patio die zorgt voor een geborgen inkom en voor daglicht in de bureau en inkomhal. Startende vanuit de inkomhal wandel je richting het prachtig zicht op de tuin. Wanneer je de leefruimte binnenkomt, kom je terecht in een oase van licht en rust.
Op de eerste verdieping zorgt de brede en lichte hal voor een scheiding tussen de kinderslaapkamers en de masterbedroom. De masterbedroom bevindt zich volledig aan de achtergevel zodat er vanuit het slaapgedeelte, de dressing en de badkamer zicht is op de tuin.
De woning is ontworpen met veel aandacht voor de ruimtes, het gevoel in en rond de woning en met het genot van de bouwheren op de eerste plaats.

Projecteigenschappen


Type woning:
Vrijstaande woning
Soort bouwproject:
Nieuwbouw
Eigenschappen:
BEN-woning
Klimaatmaatregelen:
Plaatsing van een ventilatiesysteem / Plaatsing van een zonneboiler / Plaatsing van zonnepanelen
E-peil:
30

Bezoek deze woning


3720 Kortessem
Limburg
Op 27/09 te bezoeken
na afspraak

RAL Studio


Architect Lyssa Giots
Architect Roos Claes

3500 Hasselt
Contacteer architect

Video: Kijk virtueel binnen


RAL Studio


Architect Lyssa Giots
Architect Roos Claes

3500 Hasselt
Contacteer architect
Deel dit project op social media:

LI05

terug naar overzicht