Lichtrijke uitbreiding van woning

Bezoek deze woning op 27/09
Studio mxmxm
Brugge, West-Vlaanderen

Lichtrijke uitbreiding van woning


Gezien de noordelijke oriƫntatie van de tuin en de aanwezige buitengang naast de woning was een nieuwe uitbreiding over de volledige breedte geen goeie optie. In plaats daarvan werd gekozen voor een langwerpig volume die tot diep in de tuin reikt. De nieuwe uitbreiding baadt in het licht doordat de gevel volledig transparant is. De brede blokramen zorgen voor het nodige gevoel van privacy en geborgenheid. De verdieping is een omkering van de gelijkvloers, een gesloten gevel met vierkante ramen van verschillende groottes. Hier bevindt zich een nieuw bureau dat met een interne vide is verbonden met de gelijkvloers.

Projecteigenschappen


Type woning:
Halfopen woning
Soort bouwproject:
Renovatie

Bezoek deze woning


8200 Brugge
West-Vlaanderen
Op 27/09 te bezoeken
na afspraak

Studio mxmxm


Architect Jason Slabbynck

8200 Brugge
Contacteer architect

Studio mxmxm


Architect Jason Slabbynck

8200 Brugge
Contacteer architect

© fotografie: Jason Slabbynck

Deel dit project op social media:

WV03

terug naar overzicht