Energetisch verbouwen als nieuw

Bezoek deze woning op 26/09
Architect Nathalie De Leeuw
Elewijt, Vlaams-Brabant

Energetisch verbouwen als nieuw


Van de bestaande huis bleven enkel de buitenmuren en de vloerplaat van de eerste verdieping staan. Aan de achterzijde van de bestaande woning werd een nieuw volume met loftgevoel aangebouwd bestaande uit een keuken, eetplaats en zithoek met een hoog plafond en groot raam om de openheid naar de tuin en de zwemvijver te vergroten. Er werd gekozen voor duurzame materialen en bij de buitenaanleg werd zo weinig mogelijk verharding gebruikt. Er werd aandacht besteed bij het ontwerp aan ingewerkte kasten en de open trap. De bestaande woning werd samen met het nieuwe als één geheel geïsoleerd en is bijna gelijkgesteld is aan een nieuwe woning.

Projecteigenschappen


Type woning:
Vrijstaande woning
Soort bouwproject:
Renovatie
Klimaatmaatregelen:
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur / Plaatsing van een ventilatiesysteem

Bezoek deze woning


1982 Elewijt
Vlaams-Brabant
Op 26/09 te bezoeken
na afspraak

Architect Nathalie De Leeuw


Architect Nathalie De Leeuw

1030 Brussel
Contacteer architect

Architect Nathalie De Leeuw


Architect Nathalie De Leeuw

1030 Brussel
Contacteer architect
Deel dit project op social media:

VB04

terug naar overzicht