Van Dyck

Bezoek deze woning op 27/09
BaSe architectuur
Kortrijk, West-Vlaanderen

Van Dyck


Het project betreft een ingrijpende energetische renovatie van een eengezinswoning. Een klassiek, donker huis met zadeldak wordt omgevormd tot een strakke en lichtrijke woning. De footprint van de woning blijft ongewijzigd, de nuttige oppervlakte op de verdieping wordt verdubbeld. Een open grondplan op het gelijkvloers met grote glaspartijen naar de tuin toe, benut de volledige breedte van de woning en bij gevolg het perceel. De kamers op de verdieping genieten maximaal van zicht en licht door de plafondhoge ramen.

Projecteigenschappen


Type woning:
Vrijstaande woning
Soort bouwproject:
Renovatie
Ingrepen:
Geïntegreerde laadpaal voor elektrische wagen
Klimaatmaatregelen:
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur / Plaatsing van een ventilatiesysteem / Plaatsing van een warmtepomp / Plaatsing van zonnepanelen
E-peil:
27

Bezoek deze woning


8500 Kortrijk
West-Vlaanderen
Op 27/09 te bezoeken
na afspraak

BaSe architectuur


Ir.-architect Barbara Senepart

8500 Kortrijk
Contacteer architect

BaSe architectuur


Ir.-architect Barbara Senepart

8500 Kortrijk
Contacteer architect
Deel dit project op social media:

WV09

terug naar overzicht