Projecten 2018

Ruimtelijke woning met oog voor detail

terug naar overzicht
2540 Hove, Antwerpen

Deze woning is ontworpen rond een centrale kern met alle natte ruimtes. Naast een efficiƫnte integratie van de technieken, resulteert dit in een ruimtelijke en open woning waarbij alle leefruimtes van maximale lichtinval genieten. Een beglaasde vide achteraan de woning maakt het mogelijk dat licht via de traphal tot aan de voordeur van de woning kan binnen vallen. Een zwevend bureautablet in beton, als verlengde van de vloer, vormt de eyecatcher van de woning. De combinatie van eerlijk materialen zoals baksteen, beton, parket en gewalst staal geven de woning een strakke, maar tegelijk warme uitstraling.

Halfopen woning / Nieuwbouw

AN16

over de architect

Dimitri Pauwels Architectuur & Design
Ir.-architect Dimitri Pauwels
Voortstraat 88
3580 Beringen
0486 27 62 51

© 2019 Mijn Thuis Op Maat Privacy Statement Cookie Policy