Projecten 2018

Metamorfose voor rijwoning

terug naar overzicht
8560 Gullegem, West-Vlaanderen

Een rijke daglichtinval en een eenvoudig materialenpalet vormen de rode draad doorheen deze gelijkvloerse renovatie. De bestaande achterbouw maakte plaats voor een nieuwe uitbreiding. Met een blokraam op 1,8 m hoogte aan de zijdelingse doorgang brengen we het avondlijke licht tot diep in de woning met behoud van privacy. De achtergevel bestaat uit één groot schuifraam, dat overvloedig licht toelaat en buiten en binnen in elkaar laat overvloeien. Beide ramen bepalen samen het interne ruimtegevoel, dat in niets meer doet denken aan een ingesloten rijwoning.

Rijwoning / Renovatie

WV10

over de architect

Architectenbureau Nele Wenes bvba
Architect Nele Wenes
Interieurarchitect David Adam
Vrijheidstraat 7
8560 Wevelgem
0486 57 71 87

© fotografie: David Adam

© 2019 Mijn Thuis Op Maat Privacy Statement Cookie Policy