Een frisse start…

voor vernieuwende woningbouwprojecten

Ben je als architect trots op je werk? Gelijk heb je! Zoveel woondromen en bouwverhalen, telkens verschillend en toch uniek: daar ben jij als architect de drijvende kracht achter. Zou het niet mooi zijn als je die gerealiseerde dromen en verhalen kon tonen aan andere potentiële klanten?

 

Wel, we hebben goed nieuws, want dat kan! Dit najaar pakt Netwerk Architecten Vlaanderen uit met een nieuwe editie van Mijn Thuis Op Maat. Tijdens dit unieke toonmoment proeven potentiële opdrachtgevers van jullie creatieve architectuur en innovatieve woonvormen. Want ook in in dit bizarre jaar moeten architecten en bouwheren elkaar kunnen ontmoeten. Hoe die ontmoetingen eruitzien, dat bepaal je volledig zelf ...

'In woord, beeld en geluid' (video)

De digitale Renovatiedag, eerder dit jaar, was een groot succes met tienduizenden bezoekers. Deze video toont je kort de mogelijkheden van een virtueel event.

Coronamaatregelen

De klassieke bezoeken zullen uiteraard enkel doorgaan indien de coronamaatregelen dit toelaten. Overschakelen naar de digitale editie is steeds mogelijk.