Een frisse start…

voor creatieve woningbouwprojecten

Ben je als architect trots op je werk? Gelijk heb je! Zoveel woondromen en bouwverhalen, telkens verschillend en toch uniek: daar ben jij als architect de drijvende kracht achter. Zou het niet mooi zijn als je die gerealiseerde dromen en verhalen kon tonen aan andere potentiële klanten?

 

Wel, we hebben goed nieuws, want dat kan! Dit najaar pakt Netwerk Architecten Vlaanderen uit met een nieuwe editie van Mijn Thuis Op Maat. Tijdens dit unieke toonmoment proeven potentiële opdrachtgevers van jullie creatieve architectuur en innovatieve woonvormen. Hoe die ontmoetingen eruitzien, dat bepaal je volledig zelf ...

Coronamaatregelen

Alle huisbezoeken zijn op afspraak via een online tool. Als deelnemer bepaal je zelf hoeveel bezoekers je per rondleiding toelaat, met een absoluut maximum van 20 personen. Je geeft ook aan hoelang de rondleiding, inclusief een groepswissel, duurt. Zo wordt alles veilig georganiseerd én heb je op voorhand een handig overzicht wie op welk tijdstip langskomt.

 

Verder vragen we bezoekers om alle geldende coronamaatregelen te respecteren. Deze worden duidelijk toegelicht op de publiekswebsite, in de bevestigingsmail en op de affiches die we voorzien voor de openhuizendag. Meer info vind je hier.

'In woord, beeld en geluid' (video)

De digitale Renovatiedag, eerder dit jaar, was een groot succes met tienduizenden bezoekers. Deze video toont je kort de mogelijkheden van een virtueel event.