Bouwinfo

Hieronder vind je handige documentatie voor jouw nieuwbouw of renovatie. Je kan de documentatie downloaden of indien beschikbaar per post toegestuurd krijgen.

Interessante bouwinfo

Beton inspireert

Infobeton

Van gekleurd tot gepolierd beton, voor ruwbouw of als afwerkingsmateriaal… In een betonwoning gaan creativiteit en leefcomfort hand in hand!

Beton heeft vele gezichten. Het plooit zich naar jouw wensen en brengt dromen in vervulling. Met zijn tijdloos design heeft beton altijd dat streepje voor!

download

Slim je dak renoveren? Zo doe je dat!

Unilin Insulation

Een bestaande woning renoveren volgens de nieuwe energieprestatie-eisen is niet eenvoudig, maar perfect mogelijk door slim te isoleren. Zo vermijd je dat er kostbare warmte verloren gaat en is je woning weer future proof.

 

“De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt.”

download

VOLA - The original modern-day tap

VOLA

VOLA is de bedenker en ontwerper van de originele hedendaagse kraan. Het tijdloze design van onze producten is nog steeds afgeleid van de zuivere, geometrische ontwerpen van Arne Jacobsen en Verner Overgaard. Door het onnavolgbare samengaan van baanbrekende technologie en een modulair concept wordt water naadloos in architectuur geïntegreerd.

download


Interessante bouwsites

Op bouwinfo.be vind je alles over bouwen en verbouwen

Bouwinfo.be

Alle info over bouwen en verbouwen, rubouw, tuin, technieken, inrichting, ...

www.bouwinfo.be

Bis, bouw- en inspiratiesalon

Bis, bouw- en inspiratiesalon

Op bis, bouw- en inspiratiesalon vind je tips en tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Zo’n 400 exposanten bezorgen je een volledig overzicht van wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft.

www.bisbeurs.be/nl

Livios.be - Bouwen aan morgen

Livios.be

Dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer. Alles over bouwen en renoveren: 16.500 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists ...

www.livios.be/nl/

Ik ga bouwen

Ik ga Bouwen & Renoveren

Zoek in onze database met 10.000+ artikelen over bouwen, renoveren, immon, energie, interieur, ... Website van het maandblad Ik ga bouwen & renoveren voor kandidaat-bouwers.

www.ikgabouwen.be

vtwonen.be | Inspiratie - wooninspiratie voor je huis

vtwonen.be

Inspiratie nodig voor je huis? Bij vtwonen vind je duizenden beelden, met eindeloos veel woonideeën. Met de uitgebreide zoekfilters weet je zeker dat je vindt wat je zoekt.

 

www.vtwonen.be

© 2019 Mijn Thuis Op Maat Privacy Statement Cookie Policy