Info voor (ver)bouwers

Hieronder vind je handige documentatie voor jouw nieuwbouw of renovatie. Je kan de documentatie downloaden of indien beschikbaar per post toegestuurd krijgen.

Interessante bouwinfo

Beton inspireert

Infobeton

Van gekleurd tot gepolierd beton, voor ruwbouw of als afwerkingsmateriaal… In een betonwoning gaan creativiteit en leefcomfort hand in hand!

Beton heeft vele gezichten. Het plooit zich naar jouw wensen en brengt dromen in vervulling. Met zijn tijdloos design heeft beton altijd dat streepje voor!

download


Ramen & deuren

Reynaers Aluminium

Vandaag is het aluminiumprofiel qua prestatie, stijl en toepassingsmogelijkheden niet meer weg te denken uit je bouw- en renovatieplannen. En wie aluminium ramen of deuren zegt, zegt Reynaers. Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor optimaal vakmanschap. Van constructeur tot installateur. Kortom, je kiest voor zekerheid. Zekerheid waarop je zorgeloos kan bouwen of verbouwen. Met oerdegelijke materialen en oplossingen.

download


De Wienerberger Bouw- en Verbouwgids

Wienerberger

De Bouw- en Verbouwgids van Wienerberger toont je hoe je met keramische oplossingen tot een comfortabele, mooie en duurzame woning komt. We maken je wegwijs in de voordelen van duurzame gevels, hellende daken en gebruik van kleiklinkers voor oprit, terras, … Kortom, we helpen je op weg naar een geslaagd nieuwbouw- of renovatieproject. Download hieronder de gids of bestel hem gratis via de post.

besteldownload

Interessante bouwsites

Op bouwinfo.be vind je alles over bouwen en verbouwen

Bouwinfo.be

Alle info over bouwen en verbouwen, rubouw, tuin, technieken, inrichting, ...

bezoek website

Livios.be - Bouwen aan morgen

Livios.be

Dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer. Alles over bouwen en renoveren: 16.500 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists ...

bezoek website

Ik ga bouwen

Ik ga Bouwen & Renoveren

Zoek in onze database met 10.000+ artikelen over bouwen, renoveren, immon, energie, interieur, ... Website van het maandblad Ik ga bouwen & renoveren voor kandidaat-bouwers.

bezoek website

vtwonen | De online woonwinkel met meer dan 45.000 artikelen

vtwonen

Alles voor in en rondom huis. DIY-ideeën, wooninspiratie en ruim 45.000 woonartikelen om mooi te wonen. Eén webadres: vtwonen.be!

bezoek website

© 2020 Mijn Thuis Op Maat Privacy Statement Cookie Policy