Info voor (ver)bouwers

Hieronder vind je handige documentatie voor jouw nieuwbouw of renovatie. Je kan de documentatie downloaden of indien beschikbaar per post toegestuurd krijgen.

Interessante bouwinfo

Ramen & deuren

Reynaers Aluminium

Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefst een leven lang. Reynaers Aluminium geeft je thuis die toets van blijvende schoonheid met duurzame, hoogkwalitatieve toepassingen in aluminium. Helemaal in lijn met jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van pure levenskwaliteit. Ontdek alle systemen van Reynaers Aluminium, handig gebundeld in één magazine.

download


Balmani badkamers

X²O Badkamers

Balmani staat voor topdesign en kwaliteit tot in de kleinste vijs. Als exclusieve verdeler biedt X²O Badkamers je complete Balmani badkamers in verschillende stijlen, die stuk voor stuk aan de hoogste standaarden voldoen in de badkamerwereld.  Laat je verleiden door Balmani, duik in de Balmani Lookbook. 

download


Warmtepomptechniek

Mitsubishi Electric

Hoe werkt een warmtepomp eigenlijk? Kan je daar dan ook mee koelen? Is dat niet enkel voor in een nieuwbouw? In deze folder krijg je een antwoord op al je vragen over warmtepompen. Ontdek de verschillende soorten warmtepompen en hun voordelen. Zo weet je onmiddellijk waarom een warmtepomp een slimme keuze is. 

download


De Wienerberger Bouw- en Verbouwgids

Wienerberger

De Bouw- en Verbouwgids van Wienerberger toont je hoe je met keramische oplossingen tot een comfortabele, mooie en duurzame woning komt. We maken je wegwijs in de voordelen van duurzame gevels, hellende daken en gebruik van kleiklinkers voor oprit, terras, … Kortom, we helpen je op weg naar een geslaagd nieuwbouw- of renovatieproject. Download hieronder de gids of bestel hem gratis via de post. 

besteldownload


Renson Concept Home

Gezond en comfortabel wonen in de praktijk

Renson

Het Renson Concept Home vertelt het verhaal over wonen in de toekomst, over ontzorgen, comfort, design en energiezuinigheid. Kortom: hoe het intelligent inzetten van duurzame, natuurlijke elementen als licht en lucht in realiteit ten dienste kunnen staan van gezond en comfortabel wonen. ‘Creating Healthy Spaces’.

download


Beton inspireert

Infobeton

Van gekleurd tot gepolierd beton, voor ruwbouw of als afwerkingsmateriaal…

Met beton in een woning gaan creativiteit en leefcomfort hand in hand!

Beton heeft vele gezichten. Het plooit zich naar ieders wensen en brengt dromen in vervulling. Met zijn tijdloos design heeft beton altijd dat streepje voor!

download


Ik ga Bouwen magazine

Ik ga Bouwen

Het magazine Ik ga Bouwen is er voor iedereen die meer uit zijn of haar woonproject wil halen. Of je nu een nieuwe woning bouwt, er eentje renoveert of gewoon op zoek bent naar tips voor de inrichting van je keuken of het juiste verwarmingssysteem. Verspreid over 10 nummers per jaar overloopt Ik ga Bouwen alle facetten van het (ver)bouwproces, vanaf de aankoop van een grond of woning tot en met de laatste binnenafwerking en inrichting van tuin of terras. 

bestel


Bouw- en renovatieboek

Livios

Bouwen of uitgebreid renoveren? Het boek Verstandig Bouwen & Renoveren van Livios gidst je stap voor stap door je bouwavontuur.

  • De absolute bouwhandleiding, van a tot z (meer dan 300 pagina’s)
  • Objectieve info en handige weetjes
  • Gratis voor elke (ver)bouwer
  • Boordevol renovatietips
  • Inclusief de laatste technieken

bestel

Interessante bouwsites

Op bouwinfo.be vind je alles over bouwen en verbouwen

Bouwinfo.be

Alle info over bouwen en verbouwen, rubouw, tuin, technieken, inrichting, ...

bezoek website


Immoweb

Immoweb

Immoweb, de marktleider in België. Ontdek het grootste immo aanbod: huizen, appartementen, nieuwbouw.

bezoek website


Entrr.be

Entrr

Entrr.be is een online ontmoetingsplaats voor architecten, (ver)bouwers en producenten. Entrr.be publiceert opmerkelijke projecten van Belgische architecten en informeert over innovatieve materialen.

bezoek website


Livios

Livios.be

Livios is dé site voor wie bouwt en verbouwt. Je vindt hier alle informatie en tools die je nodig hebt om van jouw project een succes te maken. Heb je concrete bouwplannen? Dan kan je ook het boek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ van Livios gratis aanvragen.

bezoek website